Pokerspelers vragen nu meer geld uit in Bitcoin

Pokerspelers nemen toe en verzilveren hun inkomsten in Bitcoin.
Naast het feit dat ze vroeg in de geschiedenis van Bitcoin zijn gekomen, komt de grote vraag te midden van de groeiende prijs van de crypto.
Een rapport van The Sydney Morning Herald op vrijdag informeerde dat veel pokerspelers nu de voorkeur geven aan het verzilveren van hun verdiensten in cryptocurrency, in het bijzonder Bitcoin (BTC). De vraag is gegroeid in verschillende pokerwebsites, volgens het Winning Poker Network, dat veel online pokerplatforms exploiteert, waaronder de AmericasCardRoom.eu. De chief executive van het Winning Poker Network, Phil Nagy, zei dat ze op een bepaald moment miljoenen dollars in Bitcoin moesten betalen.

Pokerspelers geven de voorkeur aan Bitcoin
Er is een enorme vraag naar cryptocurrency onder de pokerspelers die proberen hun inkomsten te verzilveren. Volgens Nagy koopt het Winning Poker Network Bitcoin ter waarde van miljoenen dollars van over-the-counter (OTC) handelsplatformen. Hij schat dat het netwerk meer dan 100 miljoen dollar uitkeert in cryptocurrency.

„Op dit moment zijn 90-95 procent van onze uitbetalingen mensen die om bitcoin vragen omdat het omhoog gaat. […] We moeten voortdurend op pad om bitcoin te kopen – veel. Veel. Meer dan we al eerder hebben moeten doen.“

Verwante Posten

Bitcoin krijgt de status van beroemdheid van Game of Thrones-ster
DeFi en Bitcoin kunnen eindelijk fuseren
Bitcoin-prijsvoorspelling: Stieren in controle, prijs om tegen morgen 18.000 dollar over te steken…
De inkomsten van de Bitcoin-mijnbouw stijgen naar het niveau van vóór de halvering.

Als reden voor de groeiende vraag naar de Bitcoin-uitbetalingen voegde Nagy toe dat de pokerspelers tot de early adopters van de cryptocurrency behoorden. Zo groeide de vraag na de groeiende prijs van de digitale munt in de afgelopen weken. De prijs heeft sinds deze week alleen al een jaarlijks hoogtepunt bereikt. Op dit moment is de prijs van de cryptocurrency $17.942 op Coinmarketcap, met 2020 hoog boven de $18.300. De crypto is met meer dan 150 procent gestegen sinds dit jaar.

Ontlopen gokkers belasting met Bitcoin?
Een cryptocurrency-investeerder, Aaron Brown, heeft gemeend dat de pokerspelers de cryptocurrency als belastingontduiking zouden kunnen gebruiken. In Costa Rica zijn de spelers verplicht om hun verliezen en winsten in de gokactiviteit in te dienen, die ze niet reguleren. Ongeveer 60 procent van de pokerspelers op het netwerk zijn afkomstig uit de Verenigde Staten, ondanks dat de meeste staten de activiteit als illegaal beschouwen.

About Author


admin