Peter Schiff pilkkaa Max Keiserin Bitcoin (BTC) -maksimalismia. Blockstream toimitusjohtaja vastaa

Tunnettu anti-Bitcoiner „Gold Bug“ Peter Schiff käynnisti ironisen kyselyn, jossa hän kysyi yleisöltä RT-isäntä Max Keiserin tulevaisuutta Bitcoin (BTC) -investoinneista.

Euro Pacific Capitalin toimitusjohtaja ja äänekäs Bitcoin Evolution -kriitikko Peter Schiff kysyi yleisöstään Bitcoin (BTC) hinnasta ja siitä, mikä voisi saada Max Keizerin myymään rikkautensa.

Heittää pyyhe

Mr. Schiff oletti neljä vaihtoehtoa ja jätti tilaajat arvaamaan, olisiko herra Keizerilla tarpeeksi kärsivällisyyttä pitääkseen kiinni bitcoineistaan ​​(BTC) 2 000, 1000, 100, 100 dollaria tai kunnes se saavuttaa nollan. Hänen seuraajansa eivät pettyneet häneen.

Lähes kolme neljäsosaa vastaajista on varmoja siitä, että herra Keizer ajaa Bitcoin (BTC) -hinnan nollaan. 11,5% seuraajistaan ​​ei olisi yllättynyt, jos hän myy Bitcoinia (BTC), kun hinta tulee kolminumeroisiin vesiin.

Vain yksi kuudesta äänestäjästä oli armollinen antaessaan Max Keizerin myydä 1000–2000 dollaria.

Tämä kysely kiihdytti globaalia salausvaluuttayhteisöä. TronWalletin markkinointi- ja viestintäjohtaja Misha Lederman väitti, että niiden, jotka kadottavat PIN-koodinsa ja unohtaa säästää palautumisvaiheen aikana, olisi parempi olla keskustelematta Bitcoinista (BTC) ja kryptovaluutta-segmentistä.

Adam Backilla on jotain sanottavaa

Adam Back, legendaarinen cypherpunk ja Blockstreamin (Bitcoin (BTC) ratkaisuja suunnittelevan kehitysstudion) toimitusjohtaja, kritisoi ‚Gold Bugs‘ -maksimalismia. Hän olettaa, että herra Schiff lisää jonakin päivänä Bitcoin (BTC) määrärahoihinsa.

Hän myöntää myös tosiasian, että hänellä on pieni kultasuojausosuus salkussaan. Bitcoinin (BTC) käyttöönotto on kuitenkin edelleen kaukana kullasta, joten tällainen vertailu ei ole sopiva. Mr. Takaisin on silti mielenkiintoista tietää, lisääkö herra Schiff Bitcoin (BTC) salkkuunsa ennen sen laajamittaista käyttöönottoa.

Peter Schiff kommentoi, että Bitcoinin markkina-arvon huippu on kauan ohitettu ja että lippulaivakrypto on laskussa.

Epäilen, että se oli edes lähellä s-käyrän yläosaa. mutta jos luulet niin – kuinka paljon kultaa olet valmis panostamaan siihen?

Adam Back tarjosi sijoittajalle vedon. Hän kysyi kuinka paljon kultaa (XAU) hänen olisi panostettava vahvistaakseen, että Bitcoin (BTC) ei koskaan saavuta uutta kaikkien aikojen huippua (ATH) markkina-arvon suhteen.

About Author


admin